Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
Privacy policy
Cookie Policy
Termini e condizioni d'uso
Continue
x
I miei corsi
Visualizza solo corsi in svolgimento
Non sei iscritto a nessun corso.
Course overview
Lista di tutti i corsi disponibili
Open course index
Expand all
Collapse all
Faculties
My courses
UniTE website
Help
en
English (en)
Italiano (it)
You are currently using guest access
Log in
Home
Courses
Dipartimento di Bioscienze e tecnologie agro-alimentari e ambientali
Scienze gastronomiche per la sostenibilità
Anno accademico 2023/2024
Insegnamenti a scelta
SCGSISA23/24
Project work
Project work
Scienze e culture gastronomiche per la sostenibilità - Insegnamenti a scelta
Section outline
Project work
Select activity Masotti et al. 2019 - Airborne contamination in food industry
Masotti et al. 2019 - Airborne contamination in food industry
File
Select activity Mendoza et al. 2022 - Conventional and non-conventional disinfection methods
Mendoza et al. 2022 - Conventional and non-conventional disinfection methods
File
Open block drawer