Skip to main content
I miei corsi
Visualizza solo corsi in svolgimento
Non sei iscritto a nessun corso.
Course overview
Lista di tutti i corsi disponibili
Open course index
Faculties
My courses
UniTE website
Help
en
English (en)
Italiano (it)
You are currently using guest access
Log in
Home
Courses
Dipartimento di Bioscienze e tecnologie agro-alimentari e ambientali
Biotecnologie
Anno accademico 2022/2023
Opzionali
BILI22/23
Legislazione e igiene degli alimenti funzionali - Prof. Maria Schirone - a.a. 2020/2021
Annunci
Annunci
Annunci e news di carattere generale
Search forums
Search forums
(No announcements have been posted yet.)
Jump to...
Jump to...
Main course page
Regolamento CE N. 178/2002
Regolamento UE N. 1381/2019-Modifica del Regolamento N. 178/2002
Regolamento CE N. 852/2004
Regolamento UE N. 1169/2011
Regolamento CE N. 1924/2006
Regolamento CE N. 1925/2006
Principi della legislazione alimentare
Sistema HACCP
Carotenoidi - Vit A
Licopene
Polifenoli
Effetti benefici degli A.F.
Health and Nutrition Claims
Functional importance of bioactive compounds of foods with Potential Health Benefits: A review on recent trends
Fermented soybean foods: A review of their functional components, mechanism of action and factors influencing their health benefits
An international regulatory review of food health-related claims in functional food products labeling
Functionalization of pasta through the incorporation of bioactive compounds from agri-food by-products: Fundamentals, opportunities, and drawbacks