Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
Privacy policy
Cookie Policy
Termini e condizioni d'uso
Continue
x
I miei corsi
Visualizza solo corsi in svolgimento
Non sei iscritto a nessun corso.
Course overview
Lista di tutti i corsi disponibili
Open course index
Expand all
Collapse all
Faculties
My courses
UniTE website
Help
en
English (en)
Italiano (it)
You are currently using guest access
Log in
Home
Courses
Dipartimento di Bioscienze e tecnologie agro-alimentari e ambientali
Biotecnologie
Anno accademico 2025/2026
Insegnamenti a scelta
BILI25/26
Legislazione comunitaria e nazionale
Regolamento CE N. 1924/2006
Regolamento CE N. 1924/2006
Completion requirements
Click
Regolamento 19242006.pdf
link to view the file.
Jump to...
Jump to...
Main course page
Le lezioni si svolgeranno in modalità on line al seguente link:https://meet.google.com/btj-ubej-qnt
Regolamento CE N. 178/2002
Regolamento CE N. 1925/2006
Legislazione alimentare
Alimenti funzionali
Probiotici e prebiotici
Sali minerali
Vitamine
Indicazioni nutrizionali e sulla salute
Valorization of fruit and vegetable
Sustainability, nutrition, and scientific advances of functional foods
Fortified and functional foods
Cereal and pseudocereal microgreens
Dietary glycans and their role in human health
Industrial Production of Functional Foods for Human Health and Sustainability
Open block drawer