Vai al contenuto principale
Se prosegui nella navigazione del sito, ne accetti le politiche:
Privacy policy
Cookie Policy
Termini e condizioni d'uso
Prosegui
x
I miei corsi
Visualizza solo corsi in svolgimento
Non sei iscritto a nessun corso.
Panoramica corsi
Lista di tutti i corsi disponibili
Apri indice del corso
Espandi tutto
Minimizza tutto
Offerta formativa
I miei corsi
Sito UniTE
Assistenza
it
English (en)
Italiano (it)
Ospite
Login
Home
Corsi
Dipartimento di Bioscienze e tecnologie agro-alimentari e ambientali
Biotecnologie
Anno accademico 2022/2023
Opzionali
BILI22/23
Project work
Project work
Biotecnologie - Opzionali
Schema della sezione
Project work
Seleziona attività Functional importance of bioactive compounds of foods with Potential Health Benefits: A review on recent trends
Functional importance of bioactive compounds of foods with Potential Health Benefits: A review on recent trends
File
Seleziona attività Fermented soybean foods: A review of their functional components, mechanism of action and factors influencing their health benefits
Fermented soybean foods: A review of their functional components, mechanism of action and factors influencing their health benefits
File
Seleziona attività An international regulatory review of food health-related claims in functional food products labeling
An international regulatory review of food health-related claims in functional food products labeling
File
Seleziona attività Functionalization of pasta through the incorporation of bioactive compounds from agri-food by-products: Fundamentals, opportunities, and drawbacks
Functionalization of pasta through the incorporation of bioactive compounds from agri-food by-products: Fundamentals, opportunities, and drawbacks
File
Apri il cassetto del blocco