Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
Privacy policy
Cookie Policy
Termini e condizioni d'uso
Continue
x
I miei corsi
Visualizza solo corsi in svolgimento
Non sei iscritto a nessun corso.
Course overview
Lista di tutti i corsi disponibili
Open course index
Expand all
Collapse all
Faculties
My courses
UniTE website
Help
en
English (en)
Italiano (it)
You are currently using guest access
Log in
Home
Courses
Dipartimento di Bioscienze e tecnologie agro-alimentari e ambientali
Scienze gastronomiche per la sostenibilità
Anno accademico 2023/2024
Insegnamenti a scelta
SCGSISA23/24
Approfondimento
Approfondimento
Scienze e culture gastronomiche per la sostenibilità - Insegnamenti a scelta
Section outline
Approfondimento
Select activity Schirone and Paparella, 2024 - Encyclopedia of Food Safety
Schirone and Paparella, 2024 - Encyclopedia of Food Safety
File
Select activity EFSA Journal - 2023 - - The European Union One Health 2022 Zoonoses Report
EFSA Journal - 2023 - - The European Union One Health 2022 Zoonoses Report
File
Select activity Finn et al., 2023 - Listeria monocytogens biofilms in foods-associated environments
Finn et al., 2023 - Listeria monocytogens biofilms in foods-associated environments
File
Open block drawer